divendres, 17 de setembre del 2010

Pep Mur: “Vull representar a tota la gent que es mou. A tota la gent que té un objectiu comú: canviar la política per transformar la ciutat”



160 persones van acompanyar ahir al vespre a en Pep Mur durant l’acte oficial de la presentació de la seva candidatura a l’alcaldia de Granollers, que es va celebrar a la Sala de l’Aplegador de La Troca (Granollers). Entre ells, militants del partit, exregidors republicans de la ciutat, representants d’altres partits, membres d’entitats de la ciutat i amics i familiars d’en Pep Mur.

L’acte es va dividir en tres blocs. En una primera part, amics i companys de Mur van explicar com el van conèixer i les raons per les quals creuen que és un bon candidat. Entre els qui van voler donar suport a en Pep en aquest vídeo, hi eren en Joan Manuel Tresseras ( conseller de cultura i mitjans de comunicació), Jaume Oliveres ( secretari general del departament de Governació) , Manel Comas (entrenador de bàsquet de l‘ACB), Jaume Roma (ex-conseller de PTOP) i un seguit d’amics joves i adults.

En un segon bloc, en Pep Mur es va dirigir als assistents i va parlar tant d’aspectes personals com de la seva manera de veure i entendre la política. Entre altres qüestions, Mur va destacar que creu en la política “com a eina per poder canviar les coses” i va assegurar “amb cert atreviment i valentia, podem trencar dinàmiques negatives pròpies del conformisme i el comodisme”. En aquest sentit, en Pep va afirmar: “Fa set anys vaig decidir formar part d’una organització política, ERC, perquè crec que és el partit de les persones amb idees, dels lliure pensadors, de la gent que s’arremanga, dels que no donen res per perdut”.

En Pep Mur també va voler fer una especial menció a la vida cívica i associativa de la ciutat i va afirmar que creu en “en la gent que es mou, en els emprenedors, en els comerciants compromesos amb la qualitat i el bon servei, amb la gent que ha demostrat esforç, treball en comú i generositat amb la celebració de la consulta popular del passat 25A”. “Per això – va afegir Mur - vull representar a tota la gent que es mou. A tota la gent que té un objectiu comú: canviar la política per transformar la ciutat”.

Mur també va expressar el seu desig de què el projecte que defensa no sigui tant sols el d’Esquerra, “sinó el de tota aquella gent de Granollers amb els que podem compartir una manera d’entendre la ciutat, unes idees, unes propostes”.

Per aquest motiu, durant l’acte es van repartir als assistents unes targetes amb unes llavors de pensaments. “Si les sembreu aquesta tardor – va explicar el candidat d’ERC - floriran a la primavera i donaran color aquesta ciutat. Però no són d’un sol color, sinó de molts colors diferents, perquè el projecte que us proposo vull que sigui obert i més enllà d’unes sigles concretes vull que sigui un projecte que sumi idees i propostes que sigui el projecte de la gent de Granollers, de la generació de joves i adults que pren la paraula”.

Finalment, en el tercer bloc el candidat d’ERC va respondre a les preguntes de cinc periodistes de la ciutat. Els temes que es van tractar van ser els equipaments culturals, la participació a la ciutat, la salut, l’aparcament, la immigració i la política municipal.